So French, So Food, So Latet

במסגרת שבוע הקולינריה

האירוע התקיים במלון קרלטון בתל אביב במסגרתו השף מאיר אדוני והשף לורן אזולאי (בעל כוכב מישלן)

 
נרתמו להכין יחד מנות מיוחדות לערב זה מתוך הרכב סל המזון של ארגון לתת
 

כתבות נוספות

מבצע איסוף מזון מפסח האחרון

תמונה שמדברת בעד עצמה

קרא עוד
מבצע לתת באהבה 2021

מבצע לתת באהבה הגיע לסיומו ואיזה מרגש היה

קרא עוד
מתנדב החודש

הכירו את מתנדב החודש שלנו.. צחי חורש

קרא עוד
מוזמנים לצפות בסיפורה המרגש של אלמוג

אלמוג חולמת לשיר, ללמוד, לעשות מוזיקה, לטייל בעולם ולשרוד. הסיפור שלה הוא הסיפור של אלפי נערים ונערות בישראל.

קרא עוד
בזכותכם, זה מה שעשינו החג הזה

מתרגשים וגאים להציג מה עשינו ביחד אתכם

קרא עוד
נלחמים על הבית - סיוע חירום לעורף הישראלי

מסייעים לנפגעי המלחמה בעורף ולכוחות ביטחון בשטח עם מוצרי מזון והיגיינה

קרא עוד
מצוקת המשפחות הנזקקות

בפתח השנה החדשה יש בישראל 243 אלף משפחות הסובלות מאי ביטחון תזונתי חמור

קרא עוד
המרכז הלוגיסטי של הארגון cהר-טוב

אנו מתרגשים ושמחים לשתף אתכם בתמונות של המרלו"ג שלנו

קרא עוד
המרכז הלוגיסטי של הארגון בהר-טוב

אנו מתרגשים ושמחים לשתף אתכם בתמונות של המרלו"ג שלנו

קרא עוד
יום המעשים הטובים

פשוט לעשות טוב!

קרא עוד
 |