מתנות גדולות קטנות

תודה לחברת GOLF & Co

במסגרת שיתוף פעולה של ארגון לתת עם חברת GOLF & Co נתרמים לארגון, מזה כשנה, עודפי מלאי של החברה.
עבור אנשים שאין להם יכולת לקנות בגד חדש או לילד קטן המקבל לראשונה נעל חדשה - זאת תרומה שאין שנייה לה.
התרומה של גולף, בסיוע ארגון לתת, מחולקת לאלפי משפחות מרובות ילדים, חד הוריות, קשישים, ניצולי שואה ומעוטי יכולת.
תגובת סיגלית פלדבוי -שטיין ,מתאמת רווחה לשכת ראש העיר ומנהלת הבית החם למען הקהילה ברחובות : 
"אני רואה חובה להודות לחברת גולף אנד קו על תרומתכם המיוחדת והיפה למען משפחות מעטות יכולת מהעיר רחובות אין זה מובן מאיליו לקבל מוצרים חדשים באיכות מעולה. יישר כח גדול!" 

תודה ענקית לחברת גולף אנד קו על תרומתם לקהילה בכלל ולמשפחות נזקקות בכל הארץ בפרט. המוצרים המעוצבים והחדשים מביאים שמחה והתרגשות רבה להורים ולילדים.

כתבות נוספות

לתת מהיום הראשון

פמפרס, סופר-פארם וארגון לתת בשיתוף פעולה למען אלפי תינוקות ממשפחות נתמכות

קרא עוד
"לתת מהיום הראשון"

שיתוף פעולה של ארגון לתת, פמפרס וסופר פארם

קרא עוד
עובדי התעשייה האווירית לישראל בפעילות אריזה

כמו בכל שנה, גם בחג זה עובדי התעשייה האווירית לישראל נרתמו, תרמו וארזו ארוחות למשפחות נזקקות לקראת חג הפסח.

קרא עוד
עובדי התעשייה האווירית לישראל נותנים מכל הלב

"תורמים- אורזים"- נרתמים עבור משפחות נזקקות

קרא עוד
ספיישל לתת יוצא לדרך בפעם ה-4

ספיישל לתת פרויקט קולינרי- חברתי שמטרתו גיוס תרומות לרכישת ארוחות למשפחות נזקקות. עשרות מסעדות, ברים וגלידריות מובילים הצטרפו ליוזמה.

קרא עוד
אנחנו שורדים, לא באמת חיים

מאז 2005 לחם שי דורני בכל המבצעים הצבאיים של ישראל, אבל במלחמה האישית על הבית, הוא הפסיד ובגיל 25 מצא את עצמו עם חובות בסך 180 אלף שקלים.

קרא עוד
מתנדבת החודש

ענבל מתנדבת בארגון לתת כשנה, ובמסגרת התנדבותה במחלקת עמותות היא אמונה על איסוף וארגון מידע, יצירת קשר עם עמותות המזון השותפות של ארגון לתת

קרא עוד
אור ראשון - מאגר ריפוי מוזיקלי לנפש הישראלית

פרויקט ״אור ראשון״ הינו פרויקט תיעודי מוזיקלי אליו התגייסו מיטב אמני ישראל, יחד עם אנשי תעשייה מובילים, במטרה לסייע לנפגעי המלחמה דרך ארגון לתת.

קרא עוד
תנאי שימוש ומדיניות פרטיות

בארגון לתת

read more
תרומת אוכל לנזקקים

תרומת מזון לנזקקים עושה הבדל של ממש עבור עשרות אלפי משפחות נזקקות, בכל רחבי הארץ!

קרא עוד
 |