סמינר אמצע הדרך 01.03.2016

סמינר אמצע הדרך - גבעת חביבה

הסמינר מציין את "אמצע הדרך" של שנת הפעילות בנוער לתת – סיום שלב החשיפות בו נחשפים החניכים לאוכלוסיות נזקקות בחברה הישראלית ומכירים את עולם הסיוע ההומניטארי, ואת תחילת שלב היוזמה! שלב בו כל קבוצה של נוער לתת תתכנן ותבצע יוזמה חברתית למען קהילה נזקקת בעיר שלה. בסמינר החניכים מקבלים העשרה, מוטיבציה, מחזקים את יכולות עבודת הצוות ושיתוף הפעולה שלהם ומתחברים לערכים ולעשייה של ארגון לתת ונוער ולתת.
אלו הם המובילים החברתיים של המחר המייצגים את העשייה החינוכית המדהימה לאורך השנה בכל מרכזי הפעילות של נוער לתת: 80 מד"צים שעברו קורס הדרכה של נוער לתת, 150 מדריכים ורכזים בוגרים ולמעלה מ- 2000 חניכים, שמתנדבים, מעורבים, מובילים ויוזמים במסגרת הפעילות שלנו בנוער לתת, למען חברה צודקת וטובה יותר.

כתבות נוספות

פותחים_תעיניים

כבר אמרתם תודה? הצטרפו אלינו בכל רחבי הארץ!

סמינר אמצע הדרך- נוער לתת

כ-1200 בני נוער נפגשו בסמינר אמצע הדרך- סמינר ארצי של ארגון נוער לתת.

קרא עוד
סמינר יזמות

נוער לתת בראש>>> סמינר יזמות ! #נוערלתת_בראש

קרא עוד
נוער לתת בכנסת ישראל ובאירוע הוקרה לבנק מזרחי

נוער לתת בכנסת ובאירוע סיום שנה והוקרה על הפעולה עם בנק מזרחי טפחות.

קרא עוד
כנסו לאתר התודה שלנו ושלחו מייל תודה ופרגון

השנה, ניתן להצטרף אלינו ליום התודה הבינלאומי גם מהבית ❤

קרא עוד
לתת תודה 2025

מכירים תודה לגיבורים.ות הישראלים שמפגינים אומץ, נחישות, ערבות הדדית ונתינה, ובכך תורמים לחיזוק החוסן והאחדות בחברה

קרא עוד
נוער לתת מתארחים בעולם הבוקר #פותחים_תעיניים

ב-16.1.18, התארחו חניכי ארגון נוער לתת במסגרת פרויקט #פותחים_תעיניים בתכנית "העולם הבוקר" של אברי גלעד והילה קורח.

קרא עוד
לתת תודה לגבורה הישראלית

מכירים תודה לכוחות הביטחון וגופים אזרחיים שמפגינים אומץ ונחישות, ותורמים לחיזוק החוסן והאחדות.

קרא עוד
נוער לתת גם בקיץ

כבכל שנה ייצאו חניכי וחניכות נוער לתת למפעלי הקיץ שלנו. יתנדבו, יזמו ויחוו קיץ משמעותי ומהנה ביחד עם חברים מכל הארץ.

קרא עוד
לתת בראש - סמינר יזמות

חניכי נוער לתת יעברו בחופשת חנוכה סמינר העשרה והכשרה לשנת יזמות (שנה ב'), שנה מאתגרת של יצירתיות וחדשנות בתכנון וביצוע יוזמה חברתית בנושא העוני בישראל

קרא עוד
 |