תורמים למשפחות נזקקות בלחיצת כפתור דרך Wolt

לכבוד החג Wolt בשיתוף קבוצת פז יאפשרו לתרום סלי מזון לקשישים ולמשפחות נזקקות באמצעות ארגון לתת. על כל מארז תרומה שייתרם תתרום Wolt מארז נוסף.

כמו בשנים הקודמות, גם השנה אנו מקיימים שיתוף פעולה יחד עם חברת המשלוחים Wolt וקבוצת פז (Yellow וסופר יודה), לתרומת מארזי מזון למשפחות שנפגעו מהמלחמה ומהמצב הכלכלי. 

מנתוני דוח העוני האלטרנטיבי של ארגון לתת עולה כי מעל 2.75 מיליון ישראלים יחגגו את חג הפסח כשהם חיים בעוני. עוד עולה כי כשליש מהישראלים (32.9%) מדווחים שאין ברשותם את האמצעים להיערך לחג כראוי.
החל מה-3.4.25 ועד תום חג הפסח, משתמשי האפליקציה יוכלו לתרום מארזים הכוללים מוצרי מזון בסיסיים, שיועברו לקשישים ולמשפחות נזקקות, עבור ארוחות החג. במהלך המלחמה נאספו מיליוני סלי מזון במסגרת יוזמה זו.

השנה, לנוכח ההשלכות הכלכליות והחברתיות של תקופת המלחמה, הביקוש לסיוע זינק ולכן החליטו ב-Wolt לתרום שקל כנגד שקל - על כל מארז שייתרם דרך האפליקציה - החברה תתרום מארז נוסף, וכך יאפשרו למשפחות נוספות לחגוג את חג הפסח באופן ראוי ומכבד.

באמצעות אפליקציית המשלוחים ניתן לתרום שלושה מארזים שונים, בשלושה טווחי מחירים - 30 ש״ח, 50 ש״ח ו-100 ש״ח. כאשר כל מארז יכיל מגוון מצרכי מזון בסיסיים שייתרמו דרך רשתות סופר יודה, Yellow ופרשמרקט, שבבעלות קבוצת פז. בנוסף, השנה ניתן גם לתרום סל של מוצרי נקיון וקוסמטיקה בסך 100 ש״ח. המוצרים שיתרמו יאספו מקבוצת פז, יועברו לארגון לתת ויחולקו לפני ובמהלך החגים, לאלפי משפחות וקשישים נזקקים ברחבי הארץ.

  

הקמפיין יתוקשר באפליקציית המשלוחים ויזמין את משתמשיה לקחת חלק ולהפוך את תרומת החג לפשוטה ונגישה. כל תורם יקבל באפליקציה מכתב תודה אישי על תרומתו.

ניתן לתרום בתשלום רגיל באפליקציה, בעזרת כרטיס אשראי או ארנק דיגיטלי כדוגמת Apple Pay ו-Google Pay, וכן בניצול קרדיטים של Wolt ובאמצעות סיבוס.

תומר כהן, מנכ״ל Wolt ישראל: "בימים האלו חשוב לנו יותר מתמיד לוודא שכל משפחה תוכל לחגוג את חג הפסח בכבוד. אנחנו בטוחים שהציבור בישראל ירתם ויתרום בלבביות כמדי שנה, והפעם אנחנו נכפיל כל תרומה כדי להעצים את ההשפעה של כל תורם ותורמת."

ערן וינטרוב, מנכ״ל ארגון לתת: ״שיתוף הפעולה עם Wolt הפך למסורת ומאפשר תרומה נגישה, קלה ונוחה של מארזי מזון. ההתגייסות של Wolt לעשות מצ'ינג לתרומות שייאספו, תאפשר לנו להתמודד עם הצרכים הגוברים בשטח לאור השלכות המלחמה והמצב הכלכלי."



 

כתבות נוספות

לתת תיק 2024- כי ילקוט לבית הספר זה אלף בית

מסייעים ברכישת ציוד לבית הספר ואוכן מזין לילדים ממשפחות מפונות ונזקקות.

קרא עוד
שיתוף פעולה חדש עם Gett

לכבוד יום האדיבות הבינלאומי (13.11) Gett יתרמו חמישה שקלים לכל משלוח שיוזמן ב-Gett delivery לרכישת מזון למשפחות וקשישים נזקקים.

קרא עוד
מה הישראלים חושבים על מצב העוני בישראל?

לקראת חג הפסח, ערכנו סקר בנושא תפיסות הציבור של מצב העוני בישראל. התוצאות? לא פשוטות.

קרא עוד
נרגשים לקחת חלק ב"מבצע אלון".

עזרו לנו להנציח את אלון בקל ז"ל, מתנדב מסור של הארגון ולסייע לאלפי משפחות לחגוג את חג הפסח בכבוד.

קרא עוד
מציירים חג

תודה למאות המשתתפים שציירו על גבי צלחות במסגרת פרויקט ‫#‏מציירים‬ חג, ובייחוד לרשת ביתילי תרמה עבור כל הציורים שלכם ארוחות חג למשפחות נזקקות! שנה טובה

לתת הרגשה טובה

מחקרים מוכיחים שלתרום זה לקבל הרגשה טובה, לא מאמינים? נסו זאת בעצמכם >>

קרא עוד
התרומה האחרונה של החלל מצוק איתן

חייל המילואים גיא סגל ז"ל שלחם ונהרג במבצע צוק איתן בעזה, ביקש בצוואתו להעביר את כל רכושו לתרומה. התרומות הועברו לעמותת ״לתת״ ו״אקים״.

קרא עוד
כנס השראה למנהלי עמותות המזון

כנס השראה למנהלי עמותות המזון השותפות של ארגון לתת התקיים ביום 02.08.2016 בבית התפוצות לכנס הגיעו מנהלים מקרית שמונה ועד אילת.

קרא עוד
מתנדבת החודש

גאים להציג את מתנדבת החודש שלנו>> שגית קמחי!

קרא עוד
שיתוף פעולה ייחודי בין צה"ל לחברה האזרחית

ארגון לתת והקרן לידידות יחד עם גופים נוספים במשימת חירום לאומית עבור קשישים נזקקים במטרה לסייע בבלימת התפשטות הקורונה.

קרא עוד
 |